«Προβοκατόρικες πολιτικές του παρελθόντος που θυμίζουν τακτικές του παλιού ΠΑΣΟΚ»

Για «προβοκατόρικες πολιτικές του παρελθόντος που θυμίζουν τακτικές του παλιού ΠΑΣΟΚ» μίλησε, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο γραμματέας της Ν.Δ. επιτέθηκε στη Κουμουνδούρου  για την  επιλογής της να αντιγράψει το σύνθημα (σ.σ. και φημολογούμενο νέο τίτλο του κόμματος της Ν.Δ.) του Αντώνη Σαμαρά “Νέα Ελλάδα” κατοχυρώνοντας μάλιστα το συγκεκριμένο «domain name».

Σε παρέμβαση του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και παρουσία του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βίτσα, ο κ. Παπαμιμίκος μίλησε για “καθαρά προβοκατόρικες πολιτικές του παρελθόντος που θυμίζουν τακτικές του παλιού ΠΑΣΟΚ”. Παρουσία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ. Παπαμιμίκος ξεκαθάρισε πως ‘αυτό το ΠΑΣΟΚ τώρα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ” ενώ υποστήριξε πως εδώ και ένα χρόνο, τον όρο Νέα Ελλάδα είχε χρησιμοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέδριο του κόμματος.

“Για εμάς νέα Ελλάδα είναι το όραμα μας για μια Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων, των ανατροπών, που θα έχει αφήσει πίσω τις παθογένειες ενώ εσείς το μόνο που θέλετε είναι την πόλωση με τρόπο προβοκατόρικο” υποστήριξε ο κ. Παπαμιμίκος.

Παράλληλα, ο γραμματέας της Ν.Δ. ξεκαθάρισε πως στόχος του πρωθυπουργού είναι να ασχοληθεί από εδώ και εμπρός με την καθημερινότητα ώστε “ο Έλληνας πολίτης να δει αλλαγή στην τσέπη του”. Μάλιστα ως δεύτερο πυλώνα ενεργοποίησης μετά την πραγματική οικονομία, προσδιόρισε και τη συνταγματική αναθεώρηση που θα βοηθήσει στην αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα