«Προδότες και δοσίλογοι όσοι υποστηρίζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ»

Προδότες και δοσίλογους χαρακτήρισε αυτούς που υποστηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ η Ραχήλ Μακρή, η οποία έδωσε το παρών στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και «πρωταγωνίστησε» στα επεισόδια με συνδικαλιστές. 

Παράλληλα εσωτερικές τριβές στο συνδικάτο προκαλούνται αναφορικά και με την οικονομική κατασταση της ΓΕΝΟΠ και τον τρόπο κάλυψης του ελλείμματος της Ομοσπονδίας, με τους εκπροσώπους πολλών Σωματείων να διαφωνούν με την πρόταση της διοίκησης για εκχώρηση μέρους της συνδικαλιστικής εισφοράς των εργαζομένων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο, κ. Α. Αθανασόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι το προεδρείο έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ κ. Μ. Παπαδόπουλο πριν από τον ίδιο. Ο κ. Παπαδόπουλος προσφέρθηκε να παραχωρήσει τη θέση του, ωστόσο τα πνεύματα είχαν οξυνθεί με την κα Μακρή να καταγγέλει ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ότι διέλυσαν τη ΔΕΗ και να αποχωρεί από το συνέδριο μετά από αντεγκλήσεις με τους συνδικαλιστές που διαμαρτυρήθηκαν για τους χαρακτηρισμούς.

Το προεδρείο του συνεδρίου σε δήλωσή του εξέφρασε τη λύπη του για τους χαρακτηρισμούς “προδότες και δοσιλογοι” και έκανε λόγο για φραστικό εκτροχιασμό.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα