Προειδοποιητικό σήμα από την Γκινγκάμπ!

Σαφές σήμα… κινδύνου προς τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους παίκτες του ΠΑΟΚ εξέπεμψε η γαλλική Γκινγκάμπ, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για το Europa League, η οποία θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι Γάλλοι επικράτησαν εκτός έδρας, με σκορ 3-2, της Ρεμς και κατάφεραν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα στο Σαμπιονά, αλλά και να ενισχύσουν την ψυχολογία τους ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions Leagie, Μάλμε, δεν είχε αγωνιστική δραστηριότητα, καθώς το σουηδικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω του χειμώνα. Η Εστορίλ, την οποία υποδέχεται ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, επικράτησε με 1-0 της Σετούμπαλ, ενώ η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, Παρτιζάν, συνέτριψε με 5-1 την Μπόρατς.

Πιο συγκεκριμένα, στο Champions League οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο διατήρησαν τα κεκτημένα τους στα πρωταθλήματά τους. Η Μάλμε, όπως προαναφέραμε, δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα, ενώ έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρα της Έλτσε, με 2-0, με τα γκολ των Χοσέ Μαρία Χιμένεθ και Μάντζουκιτς. Η Γιουβέντους απέσπασε ισοπαλία στη Φλωρεντία, από τη Φιορεντίνα και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Ιταλία.

Στον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης, στο Europa League, η αντίπαλος των Αρκάδων, Παρτιζάν, έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Μπόρατς, επικρατώντας με 5-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Βολκόφ, Σκάλετιτς (2), Ζίβκοβιτς και Ίλιτς. Η Τότεναμ στην Premier League αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της (0-0) με την Κρίσταλ Πάλας. Η Μπεσίκτας έκανε επίσης επίδειξη δύναμης, νικώντας το θεωρητικό ντέρμπι με την Τραμζπονσπόρ, με 3-0. Τα γκολ για τους Τούρκους σημείωσαν οι Καβλάκ, Ντεμπά Μπα και Τοσούν Τσενκ.

Στον όμιλο του Παναθηναϊκού, η αντίπαλος των «πράσινων» Εστορίλ νίκησε με 1-0 τη Σετούμπαλ, με γκολ του Κούτσα. Η Ντιναμό Μόσχας διέσυρε την Αμκάρ με 5-0 στη Ρωσία. Τα γκολ σημείωσαν οι Κουράνι, Βαλμπουενά, Ντζούντζακ, Ιόνοφ και Γιουσούποφ. Η PSV Αϊντχόβεν στην Ολλανδία, κατέβαλλε εύκολα την αντίσταση της Ντόρντρεχτ, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας. Τα γκολ σημείωσαν οι Γουινάλντουμ (2) και Λουκ Ντε Γιονκ.

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ, η Γκινγκάμπ, όπως γράψαμε παραπάνω, εξέπεμψε σαφές προειδοποιητικό σήμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 3-2, εκτός έδρας, της Ρεμς. Τα γκολ για τους Γάλλους σημείωσαν οι Γιάκομπσεν, Μαντάν και Μποβέ). Η Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία δεν είχε πρωτάθλημα, ενώ η Φιορεντίνα αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0) με τη Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα