Προελαύνει το «βυσσινί αλογάκι»

Ας ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά να υποδεχθούμε τη Λάρισα στα μεγάλα σαλόνια. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League είναι μάλλον απόδειξη πως η συγκεκριμένη ομάδα επιστρέφει εκεί που ανήκει!

Δεν είναι μόνο η αήττητη πορεία της και η διαφορά που έχει ήδη αναπτύξει από τις ομάδες που την ακολουθούν. Κυρίως είναι η υγιέστατη εικόνα που βγάζει προς το έξω, η βαριά της φανέλα και ο κόσμος που κατακλύζει σε κάθε αγώνα το «AELFC Arena», το οποίο ορθώς ο Αλέξης Κούγιας ήθελε να χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα του και είχε θέσει σχεδόν ως όρο για να αναλάβει τους Θεσσαλούς.

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0 με γκολ του Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς) ήταν ένα αποτέλεσμα που ενθουσίασε ολόκληρη την πόλη και φυσικά πανηγυρίστηκε έξαλα από περισσότερους από 10.000 φιλάθλους της ομάδας.

Η διοίκηση μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν βρίσκει λόγια και φράσεις για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε αυτόν τον υπέροχο και μοναδικό, για τη μίζερη ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, κόσμο που οδήγησε για άλλη μια φορά την πιο νεανική και ταλαντούχα ποδοσφαιρική ομάδα σε μια ακόμα νίκη.

Χαιρόμαστε που ως διοίκηση μαζί με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας βοηθούμε όλη την υγιή ποδοσφαιρική Ελλάδα να αντιληφθεί τι είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Χαιρόμαστε που κάνουμε την πόλη μας και τους κατοίκους της Θεσσαλίας ευτυχισμένους και υπερήφανους. Υποσχόμαστε ότι σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Υ.Γ. Θεωρούμε τον κ. Κατσικογιάννη από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής διαιτησίας και ορισμένες χθεσινές στιγμές του τις χαρακτηρίζουμε απλώς άτυχες. Για τους βοηθούς του έχουμε εντελώς διαφορετική γνώμη και κρατήσαμε τα ονόματά τους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα