Προθέρμανση με «τριάρες» οι αντίπαλοι στην Ευρώπη!

Στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι προσεχείς αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης, οι οποίοι έκαναν επίδειξη επιθετικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιουβέντους, την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στις 22 Οκτωβρίου, επιβλήθηκε της Ρόμα, στο μεγάλο ιταλικό ντέρμπι, με σκορ 3-2 και τέρματα των Τέβεζ (2) και Μπονούσι. Η Μάλμε επίσης νίκησε με 3-2, εκτός έδρας την ΑΙΚ Στοκχόλμης και γκολ των Κιέσε, Έρικσον και Ρόζενμπεργκ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε οδυνηρή ήττα, με 3-1, από τη Βαλένθια. Το μοναδικό γκολ των Μαδριλένων σημείωσε ο Μάντζουκιτς.

Στο Europa League, η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, Τότεναμ, επικράτησε με σκορ 1-0 της Σαουθάμπτον, με τέρμα που σημείωσε ο Έρικσεν. Με νίκη επανήλθε στο πρωτάθλημα Σερβίας και η Παρτιζάν, η οποία πέρασε νικηφόρα (1-2) από το γήπεδο της Μλάντοστ Λουκάνι, με γκολ των Σκέλετιτς και Λάζοβιτς. Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε και η Μπεσίκτας, περνώντας με 1-0 από την Μπαλικεσίρσπορ, με γκολ του Πεκτεμέκ.

Η αντίπαλο του Παναθηναϊκού, PSV Αϊντχόβεν, πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, νικώντας με 3-0 την Εξέλσιορ. Τα γκολ σημείωσαν οι Μαχέρ, Ναρσίνγκ και Λοκάντια. Η Ντιναμό Μόσχας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ η Εστορίλ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία, με 1-1, από την Ζιλ Βιθέντε, με γκολ του Κλέμπερ, με πέναλτι.

Σε δαιμονισμένη φόρμα δείχνει να βρίσκεται και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Φιορεντίνα, η οποία διέσυρε με 3-0 την Ίντερ, με γκολ των Μπαμπακάρ, Κουαδράδο και Τόμοβιτς. Η Γκινγκάμπ υπέστη την ήττα στην έδρα της, από τη Ναντ, με 1-0. Η Ντιναμό Μινσκ, που δείχνει να ανακάμπτει, επικράτησε με σκορ 2-0 της Ναφτάν, με τέρματα των Ρασάντκιν και Αντάμοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα