Προθεσμία για τις 17 Ιουνίου πήρε η Ελένη Ζαρούλια

 Προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουνίου πήρε τελικά η Ελένη Ζαρούλια. Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του προσωρινά κρατούμενου γραμματέα του κόμματος είχε κληθεί σε απολογία,  για σήμερα Πέμπτη, για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής Οργάνωσης και ζήτησε προθεσμία από τις ανακρίτριες λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισής της.

Η κα Ζαρούλια που καταχειροκροτήθηκε κατά την έξοδό της από το Εφετείο, ευχαρίστησε  τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για συμπαράσταση. Ζήτησε να σταματήσουν οι “παράνομες πολιτικές διώξεις” και να απελευθερωθούν ο αρχηγός και οι βουλευτές  του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος που “παράνομα βρίσκονται στη φυλακή”. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι “ο ελληνικός λαός μας έχει εκλέξει βουλευτές και έρχεται το παραδικαστικό κύκλωμα Σαμαρά, Αθανασίου, Βενιζέλου και κλείνουν φυλακή τους βουλευτές του τρίτου κόμματος”.

Χαρακτήρισε διάτρητη και άθλια τη δικογραφία και είπε ότι η μόνη αναφορά για την κα Ζαρούλια στη δικογραφία είναι μια ομιλία της στη Βουλή, υποστηρίζοντας πως αυτό που ενδιαφέρει τους “διώκτες τους” είναι να τους φιμώσουν γιατί λένε την αλήθεια.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα