Προκαλεί τους Άγγλους ο Γκάρεθ Μπέιλ

Να τα μας… Η καλή παρουσία της Εθνικής Ουαλίας κόντρα στην Σλοβακία και η ισοπαλία των Άγγλων με τους Ρώσους, διαμόρφωσαν ένα σκηνικό στον όμιλο που επιτρέπει στην ομάδα του Γκάρεθ Μπέιλ να ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Ο συγκεκριμένος αγώνας που έπεται μεταξύ των «λιονταριών» και των γειτόνων τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για κόντρα μεταξύ ομάδων της Μεγάλης Βρετανίας, κάτι που δε συνηθίζεται στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Άλλωστε, πρόκειται για την παρθενική συμμετοχή της Ουαλίας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν από το μεταξύ τους ραντεβού, ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν προκλητικός.

Το μεγάλο αστέρι της Ουαλίας, λοιπόν – δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρεάλ, μην το ξεχνάμε – δήλωσε πως δεν υπάρχει παίκτης της Εθνικής Αγγλίας που θα μπορούσε να χωρέσει αυτή τη στιγμή στην ενδεκάδα της Ουαλίας! Πρόκειται, φυσικά, για μία τοποθέτηση που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο πάταγο στο νησί. Αναμένουμε την απάντηση των Άγγλων παικτών και των Άγγλων δημοσιογράφων…

Όταν μάλιστα ένας δημοσιογράφος του είπε πως η ατάκα του δείχνει έλλειψη σεβασμού, ο Μπέιλ απάντησε: «Δεν νομίζω. Είπα απλά τη γνώμη μου. Αν νομίζουν ότι έχουν καλύτερη ομάδα, δικό τους θέμα. Εγώ πιστεύω ότι στη μέρα μας μπορούμε να τους νικήσουμε. Με αυτό που είπα δε σημαίνει ότι ισχυρίζομαι πως οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάθος στο παιχνίδι τους. Είμαι σίγουρος ότι έχουν»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα