Προκαλεί το κοινό αίσθημα η Μάντσεστερ

Σε δυσθεώρητα ύψη έχουν φτάσει οι αντικειμενικές αξίες των ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης. Πλέον, αγορές της τάξης των 12.000.000 ευρώ φαντάζουν μικρές συναλλαγές μπροστά στα αλισβερίσια που γίνονται μεταξύ μεγαθηρίων. Το τελευταίο… εμπορικό νέο αφορά στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής μετακόμισε το 2013 από το Λονδίνο στη Μαδρίτη, αφού η Ρεάλ δώρισε στην Τότεναμ 100 εκ. ευρώ! Και δύο χρόνια αργότερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τον φέρει πίσω στο νησί, αξιολογώντας των παίκτη στα 135 εκατομμύρια! Αν κατατεθεί επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι μάλλον απίθανο για τους ανθρώπους της «Βασίλισσας» να αρνηθούν, από τη στιγμή μάλιστα που ο Μπέιλ δεν έχει τρελό έρεισμα στον κόσμο (παρά τη συμβολή του στο περσινούς τίτλους).

Όλα δείχνουν πως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νιώθουν πως ολοκληρώθηκε η περίοδος μετάβασης από την εποχή «Σερ Άλεξ» στην επόμενη και πως πλέον πάνε για μεγάλα πράγματα, όπως ορίζει η ιστορία του συλλόγου.  Αλλιώς δεν δικαιολογείται αυτή η υπέρβαση που μάλλον προκαλεί το κοινό αίσθημα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα