Προκαλούν οι δηλώσεις του Σφακιανάκη για τους πρόσφυγες: Πώς τους αποκάλεσε (βίντεο)

Έχοντας ζήσει και ο ίδιος ως μετανάστης στη Γερμανία, ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ-Α-τετ» του καναλιού ΡΙΚ, αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το προσφυγικό!

 «Εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία. Και εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι έχουν μεταναστεύσει πάρα πολλοί άνθρωποι από την οικογένειά μου, σε άλλες χώρες του κόσμου», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια ο Νότης Σφακιανάκης ανάλυσε πιο βαθιά τις απόψεις του περί μεταναστών και προσφύγων. «Δεν ήταν λαθρομετανάστες. Ήταν μετανάστες που είχαν πάρει άδεια στη χώρα που πήγαιναν όπως η μητέρα μου κι εγώ. Το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι “βιάζουν” την πατρίδα μας».

«Ναι, άλλα είναι πρόσφυγες», του τόνισε ο δημοσιογράφος παίρνοντας από τον τραγουδιστή την εξής απάντηση. «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα, έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς, αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια, γεμάτα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Είναι απίστευτο αυτό που είδα», κατέληξε!

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:                     

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα