Προκρίνουν αρχιδιαιτητή οι «12»

Απουσίες είχε η άτυπη συγκέντρωση των δώδεκα μικρότερων ΠΑΕ της Super League, προκειμένου να καταλήξουν σε ένα πρόσωπο κοινής επιλογής για να προτείνουν ως ένα από τα τρία μέλη της κεφαλής της ΚΕΔ.

Η ΑΕΛ, ο Ηρακλής, η Βέροια και ο Λεβαδειακός απείχαν της διαδικασίας και στην ουσία το πρόσωπο εγκρίθηκε από τα οκτώ μέλη της άτυπης αυτής δωδεκάδας (Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Skoda Ξάνθη, Πλατανιάς, Κέρκυρα και Πανιώνιος), ωστόσο δεν διέρρευσε. Οι πληροφορίες λένε πως οι παράγοντες των οκτώ ομάδων επέλεξαν τρεις υποψήφιους, έχοντας υπόψη τους ότι δεν θα είναι απαραίτητα όλοι αρεστοί σε όλους.

Θυμίζουμε πως ένας αρχιδαιτητής θα επιλεχθεί από την Super League, ένας από την ΕΠΟ και ένας από κοινού και ότι ο ΠΑΟ δεν έχει αποδεχθεί αυτή τη διαδικασία. Ο δε Χρήστος Πανόπουλος, μετά το τέλος της συνάντησης, ευχαρίστησε δημοσίως τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να πείσει τους ανθρώπους της UEFA και της FIFA να προτείνουν και στην ουσία να επιβάλουν το ισπανικό σύστημα διαιτησίας στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα