Προλαβαίνει το ντέρμπι των… αιωνίων ο Μολέντο

H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της τιμωρίας του Ροντρίγκο Μολέντο, κάτι που σημαίνει πως ο έμπειρος στόπερ θα αγωνιστεί κανονικά στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τους «ερυθρολεύκους» (28/10, 19:30).

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε τιμωρηθεί αρχικά με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα πάνω στον Βασίλη Ρέντζα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ (20/9) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» άσκησαν έφεση, υποστηρίζοντας πως η φάση δεν διέφυγε της προσοχής του διαιτητή και επομένως δεν έπρεπε να γίνει χρήση βίντεο, με την Επιτροπή Εφέσεων να δικαιώνει τους ισχυρισμούς τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μολέντο είχε εκτίσει ήδη τις δύο απ’ τις τρεις αγωνιστικές της ποινής στα παιχνίδια με Λαμία για το πρωτάθλημα και Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο.

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 55/25-10-2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Μοντέστο Μολέδο Ντα Σίλβα κατά της υπ΄ αριθμόν 181/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Απαλλάσσει τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα