Προς επαναπατρισμό ο Καρντόσο

Ο Ολυμπιακός έδωσε 2,4 εκ. ευρώ στην Τράμπζονσπορ για να αποκτήσει τον Όσκαρ Καρντόσο και όσα μπορεί να πάρει πίσω για να τον παραχωρήσει στην Λιμπερτάδ της Παραγουάης είναι καλοδεχούμενα.

Αποδεικνύεται πως το ενδιαφέρον της ομάδας της πατρίδας του 33χρονου επιθετικού είναι υπαρκτό και έντονο και οι «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα ακούσει με ενδιαφέρον τι έχει να προτείνει ο σύλλογος της Παραγουάης. Αν το ποσό απλά υπερβαίνει το 1,5 εκατομμύριο τότε δεν θα είναι ικανοποιημένοι οι «ερυθρόλευκοι», αλλά αν πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια τότε θα γίνει κουβέντα επί της ουσίας.

Ο Καρντόσο στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του, ενώ η αξία του δεν μπορεί να θεωρηθεί πεσμένη σε σχέση με αυτή του καλοκαιριού, αφού πήρε μετεγγραφή σε ομάδα μεγαλύτερη από αυτή της Τραπεζούντας, άσχετα αν στον Ολυμπιακό δεν τα πήγε καλά (δύο γκολ και δύο ασίστ σε 15 ματς). Άλλωστε, δεν είχε κάποιο τραυματισμό, απλά παρουσίασε αδυναμία προσαρμογής στα συστήματα και στα «θέλω» των προπονητών του, όπως και έντονο ανταγωνισμό με τον Ιντέγιε. Αυτά τα προσμετρούν οι άνθρωποι που κρίνουν και ορίζουν χρηματιστηριακές αξίες και η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για ψίχουλα, παρά το ότι οι ομάδες της Παραγουάης δεν φημίζονται για την ευρωστία τους.

Αν πουληθεί ο Καρντόσο (ο οποίος στοιχίζει δύο εκατομμύρια το χρόνο) τότε ο Ολυμπιακός ίσως κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού και σίγουρα θα μπορεί να εξετάσει από άλλο πρίσμα την υπόθεση Ανσαριφάρντ, αρκεί να πάψει ο Ιρανός να έχει παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα