Προς Λεωφόρο ο Μασούντ

H προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Μασούντ τον περασμένο Ιανουάριο μπορεί να μην στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Πέρσης μέσος του Πανιωνίου θα ντυθεί στα «πράσινα» το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει ξανά σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, ξέρει πως στην ηλικία του δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη.

Είναι γεγονός πως τον Ιανουάριο, ο Μασούντ είχε προβάλλει υψηλές απαιτήσεις για τα δεδομένα της «πράσινης» ΠΑΕ. Ωστόσο, έχει επιτευχθεί σύγκλιση στο οικονομικό και ο Ιρανός θα μετακομίσει από την πλατεία της Νέας Σμύρνης, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η προφορική συμφωνία δεν έχει αποτυπωθεί σε επίσημα έγγραφα, ακόμα. Επειδή ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένει την οριστικοποίηση του μπάτζετ από τον Γιάννη Αλαφούζο, προτού κλείσει έναν ποδοσφαιριστή.

Επίσης, ο Ουζουνίδης δεν θα ήθελε να προκαλέσει αναστάτωση στον Πανιώνιο, μέσω αντιδράσεων που μπορεί να προκύψουν. Συνεπώς, η επισημοποίηση της υπόθεσης αναμένεται μετά τα playoffs.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα