Προσεχώς η απόφαση για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, με κόσμο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό μπορεί να ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/5), η απόφαση ωστόσο αναμένεται… προσεχώς.

Κερδισμένος από αυτήν την εξέλιξη βγαίνει ο ΠΑΟΚ που θα έχει την υποστήριξη των οπαδών του στον αγώνα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των play offs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, καθώς δεν μεσολαβεί το απαιτούμενο πενθήμερο ανάμεσα στις δύο ημερομηνίες.

Οι δικηγόροι των δύο δικεφάλων που απειλούνται με τιμωρία μετά τις διώξεις που άσκησε σε βάρος τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, τα έριξαν όλα στην ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι εκείνη είναι η διοργανώτρια του Κυπέλλου, άρα θα έπρεπε να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ευθύνες για όσα έγιναν τη βαραίνουν αποκλειστικά. Παρόντες από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης και οι δικηγόροι Λάμπρος Μπίρδας, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, ενώ την ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο Μηνάς Λυσάνδρου και η δικηγόρος Έλλη Ρίζου.

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης, που έκανε παρέμβαση ζήτησε στην αγόρευσή του να επιβληθούν ποινές με την ίδια αυστηρότητα με την οποία επιβάλλονται στον Παναθηναϊκό. «Αν για ένα κουτάκι μπύρας δημιουργείται αποστροφή για το ποδόσφαιρο, φανταστείτε τι αποστροφή δημιουργούν τα γεγονότα του τελικού» είπε ο δικηγόρος του «Τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα