Προσοχή, η Θέλτα «δαγκώνει»!

Λίγα στενά μακριά από τα νερά του Ατλαντικού Ωκεανού θα αγωνιστεί την Πέμπτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός και θα κληθεί να κάνει βουτιά στην ευρωπαϊκή του επιβίωση! Οι «πράσινοι» επέστρεψαν με άνεση σε ευρωπαϊκούς ομίλους και δεν θέλουν να πουν αντίο από τη δεύτερη αγωνιστική.

Όχι ότι ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει συνηθίσει σε ευρωπαϊκές ανατροπές και σε πρόκριση ακόμη και μετά από τρία ματς χωρίς νίκη σε όμιλο, αλλά σε αυτόν τον όμιλο θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν η ομάδα του Στραματσιόνι μετά την ήττα από τον Άγιαξ, χάσει και από τη Θέλτα. Η ισπανική ομάδα, ωστόσο, είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που δεν αποδεικνύεται από το βαθμολογικό πίνακα της Primera Division.

Με επτά βαθμούς σε έξι αγωνιστικές θα έλεγε κανείς πως η συγκομιδή είναι πτωχή, αλλά η βαθμολογία είναι μία απάτη. Η Θέλτα έχασε στην πρεμιέρα από την ενθουσιώδη νεοφώτιστη Λεγανιές (συνηθισμένο φαινόμενο στην Ισπανία οι νεοφώτιστοι να ξεκινούν με επιτυχίες) και μετά έκανε δύο φυσιολογικές ήττες από Μπάρτσα και Ατλέτικο. Επειδή το 0-4 από την Ατλέτικο ήταν βαρύ, η Θέλτα έδωσε βάση στο επόμενο ματς με την Οσασούνα στην άμυνα, πήρε το 0-0 και στη συνέχεια έκανε δύο απανωτές νίκες με τις οποίες ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις.

Στον ΠΑΟ πρέπει να μελετήσουν την βελτίωση της Θέλτα και όχι μόνο τη γενική της παρουσία. Ο Ιταλός προπονητής φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σύστημα 3-6-1 με Στιλ, Σαμπά, Μολέντο, Κουτρουμπή, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Ιμπάρμπο, Χουλτ και Μπεργκ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο Μπαλαΐδος, αφού η ισπανική ομάδα ολοκλήρωσε τα έργα βελτίωσης του γηπέδου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα