Προσοχή! Οι Ελβετοί έρχονται για τη νίκη

Ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ελλάδα δεν υπάρχει και μάλλον έχουμε ξεχάσει ότι την Πέμπτη υπάρχει ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Europa League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ελβετική Γιουνγκ Μπόις και με ισοπαλία περνάει στους «32» του θεσμού, αλλά με ήττα μπλέκει άσχημα.

Κι επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα σε τι κατάσταση βρίσκεται η πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας. Η Γιουνγκ Μπόις, όμως, είναι σχετικά ανεβασμένη. Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Σιόν με 4-3, έφτασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δικαιούται να ελπίζει στο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Η πρώτη θέση είναι καπαρωμένη από τη Βασιλεία που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, αλλά τη δεύτερη θέση σίγουρα μπορεί να τη διεκδικήσει αν συνεχίσει έτσι.

Στα εννέα τελευταία της παιχνίδια είναι αήττητη και στα τέσσερα τελευταία έχει τρεις νίκες. Στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης νίκησε τη Σιόν με 4-3 και απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι έχει φιλοσοφία «όσα βάλω κι όσα φάω». Αυτή τη φιλοσοφία, βέβαια, την είχε και στην αρχή της σεζόν, αλλά ο Ολυμπιακός περιόρισε το παιχνίδι της (νίκησε 0-1).

Θέλει προσοχή το ματς της Πέμπτης, διότι ο Ολυμπιακός είναι μεν καλύτερη ομάδα, αλλά δεν έχει ρυθμό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα