«Προσοχή στην Ελλάδα, είναι σπουδαία ομάδα»

Σαφή προειδοποίηση για επικίνδυνη… Εθνική ομάδα, εξέδωσε ο Κολομβιανός αμυντικός Χουάν Γκιγιέρμο Κουαδράδο, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα!

Ο σπουδαίος άσος της Φιορεντίνα έχει βρεθεί αντιμέτωπος με αρκετούς Έλληνες διεθνείς στο καμπιονάτο και γνωρίζει πως διαθέτουν εξαιρετικά στοιχεία. Ο Κουαδράδο, όμως, φαίνεται να έχει «διαβάσει» αρκετά την ελληνική ομάδα, καθώς προχώρησε σε τεχνική ανάλυση και επεσήμανε πως η κατοχή της μπάλας θα είναι το στοιχείο που θα κρίνει την μεταξύ τους αναμέτρηση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Ελλάδα είναι μία ομάδα που αρέσκεται να κρατάει τη μπάλα και να επιτίθεται με ταχύτητα. Είναι μία σπουδαία ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην προδώσουμε το αγωνιστικό μας στυλ που είναι επίσης να έχουμε κατοχή της μπάλας κάτι το οποίο είναι θεμελιώδες για την δική ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Κολομβιανός άσος και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού, πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη μπάλα και όταν θα έχουμε χώρους να αξιοποιήσουμε τα προσόντα μας που είναι η ταχύτητα».

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κολομβία στις 14 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ. Πρόκειται για κομβικό παιχνίδι, καθώς η πρεμιέρα είναι εκείνη που ορίζει την ψυχολογία των ομάδων στο υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα