«Προσπαθούν να φρενάρουν τη Ν.Δ. με μικροκομματικά παιχνίδια ιδιοτέλειας»

Για μικροκομματικά παιχνίδια ιδιοτέλειας  που στόχο έχουν να βλάψουν  τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο ο Βασίλης Κικίλιας . Ο υποψήφιος βουλευτής παράλληλα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας εν όψει των εκλογών και τόνισε πως  «στις 25 Ιανουαρίου θα δοθεί ψήφος στο ήθος»

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κικίλια:

«Ατενίζουμε το αύριο με ελπίδα, με αισιοδοξία αλλά και με απόλυτη σιγουριά πως πράττουμε το σωστό. Υποσχεθήκαμε να βγούμε από τα μνημόνια που μας μπλέξανε.Υποσχεθήκαμε να αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Υποσχεθήκαμε να επαναφέρουμε την Ανάπτυξη. Και τα καταφέραμε. Έξι μήνες μας χωρίζουν από το να τελειώνουν και επίσημα οι όποιες μνημονιακές μας δεσμεύσεις.

Κι όμως μικροκομματικά παιχνίδια ιδιοτέλειας προσπαθούν να μας φρενάρουν. Οι Σειρήνες ξεπετάχθηκαν στο δρόμο που οδηγεί στην Ιθάκη μας.  Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Το 1981 μας υποσχέθηκαν αλλαγή και την “οραματίστηκαν” με πολλά δάνεια που έληγαν σε τριάντα και σαράντα χρόνια.Το 2009 μας υπόσχονταν πως λεφτά υπάρχουν. Τους πιστέψαμε και πάλι και μας οδήγησαν στην Τρόικα.

Τώρα άλλοι μας ξαναλένε τα ίδια. Ζητούν να τους εμπιστευθούμε και όλα λέει θα λυθούν ως δια μαγείας. Δεν μας πείθουν όμως αυτή τη φορά. Ας δεθούμε καλά στο κατάρτι και ας αφήσουμε τις Σειρήνες να μας τάζουν πολλά».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα