Προσφορά 35 εκατομμυρίων για Κουαδράδο οι «μπέμπηδες»!

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο, ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, κατέθεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Φιορεντίνα, καθιστώντας τον Κολομβιανό άσο τον υπ’ αριθμόν ένα μεταγραφικό της στόχο!

Μετά τη συμφωνία τους με τη διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για την απόκτηση του Γερμανού αμυντικού, Ματς Χούμελς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρά για την περίπτωση του πολυσύνθετου Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Λουίς Φαν Γκάαλ. Το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» για τον Κολομβιανό παίκτη χρονολογείται από το τέλος της προηγούμενης περιόδου, αλλά είχε μπει στο «ψυγείο» λόγω της έλευσης του Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος βρισκόταν στη Βραζιλία με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε πλέον και οι «μπέμπηδες» μπαίνουν δυνατά στην υπόθεση του 26άχρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έλαμψε με την παρουσία του στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ωστόσο, η προσφορά των 35 εκατομμυρίων της Μάντσεστερ δεν φαίνεται να καλύπτει απόλυτα την ομάδα της Φλωρεντίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, αξιώνει το ποσό των 40 εκατομμυρίων.

Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ δεν «παίζει» μόνη της στο παιχνίδι με τον Κουαδράδο. Για τον Κολομβιανό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Λουίς Ενρίκε θεωρεί τον 26άχρονο ποδοσφαιριστή ως την ιδανική λύση, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ντάνι Άλβες, τον οποίο δεν φαίνεται να υπολογίζει στα πλάνα του. Η «μάχη» μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα