Προσφυγή και ο Χουλτ!

Εαυτόν εκτός Παναθηναϊκού έθεσε ο Νίκλας Χουλτ, που κατέθεσε προσφυγή κατά των «πράσινων» με την οποία ζητεί να μείνει ελεύθερος αλλά και 350.000 ευρώ.

Η εκδίκαση της προσφυγής ορίστηκε για τις 8 Ιανουαρίου και εφόσον ο Σουηδός την κερδίσει, τότε η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό θα διακοπεί και ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του.

Ναι μεν ο Χουλτ ήταν από τους «επικίνδυνους» για να προσφύγουν στην ΕΠΟ, αφού εδώ και καιρό ο ατζέντης του, Μάρτιν Νταλίν, πιέζει επί καθημερινής βάσης, όμως το timing εξέπληξε τους ανθρώπους του ‘τριφυλλιού”, οι οποίοι πίστευαν ότι ο ποδοσφαιριστής θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Πλέον, έχει σημασία εάν ο Χουλτ θα επιστρέψει από τις διακοπές των Χριστουγέννων ή θα προτιμήσει να μείνει στην πατρίδα του. Διότι, στην δεύτερη περίπτωση, οι σχέσεις των δύο πλευρών θα διαρραγούν οριστικά.

Ο Χουλτ δεν έκρυβε το τελευταίο διάστημα τον προβληματισμό του για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και ήταν από τους πιο αδιάλλακτους στις συζητήσεις για το οικονομικό. Άλλωστε, ο Σουηδός είχε καταθέσει προσφυγή και πριν μερικούς μήνες, δείχνοντας ότι έχει μικρή ανοχή σε τέτοια ζητήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα