Προτάθηκε ο Αντρέ Σάντος στην ΑΕΚ!

Μία περίπτωση που θα απασχολήσει αρκετά την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ξαφνικά στα γραφεία της ΠΑΕ, αφού έφτασε φαξ με πρόταση για τον Αντρέ Σάντος, έναν Βραζιλιάνο με επιτυχημένη θητεία στην Ευρώπη και 24 συμμετοχές στην Εθνική του ομάδα!

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Μποταφόνγκο,  έχει αγωνιστεί τέσσερις σεζόν στην Ευρώπη, τις δύο με τη Φενέρ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και τις δύο με την Άρσεναλ στην Premier League.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε δύο καλές χρονιές στην Τουρκία και μία ικανοποιητική στην Αγγλία, αλλά τη δεύτερη σεζόν έμεινε ξαφνικά εκτός πλάνων του Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην Γκρέμιο και μετά να αποδεσμευτεί.  Τη σεζόν 2013-2014 επέστρεψε στη Βραζιλία όπου έκανε μία συμπαθητική χρονιά, αλλά μετά επέλεξε τα λεφτά της Ινδίας, όπου για ένα εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα της Γκόα, μέχρι που επέστρεψε στις αρχές της χρονιάς στην πατρίδα του και στην Μποταφόνγκο.

Αυτό που θέλουν να μάθουν στην ΑΕΚ είναι αν τον τελευταίο αυτό χρόνο έχει πέσει η απόδοσή του αισθητά ή αν δείχνει ακόμη να το «έχει», μιας και το μόνο που  δεν θέλουν στην Ένωση είναι να πάρουν έναν «τελειωμένο» ποδοσφαιριστή. Διάθεση να επιστρέψει στην Ευρώπη έχει και προφανώς ηλικιακά δεν είναι… συνταξιούχος, ενώ και η τιμή του είναι πλέον υπερβολικά προσιτή, ωστόσο πρώτα θα μαζέψει τις απαραίτητες πληροφορίες ο Μιλοβάνοβιτς και μετά θα γίνει –αν γίνει – κάποια κίνηση.

Ο Αντρέ Σάντος αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας, εκεί που η ΑΕΚ διαθέτει τον Σοϊλέδη και τον Πεταυράκη, αλλά και ως αριστερό εξτρέμ, αν και ο Δέλλας δεν έχει δείξει να επιλέγει ποτέ κάποιο σχήμα που να ευνοεί έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Αντρέ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα