Προτιμά τον παλιό γνώριμο!

Από τη μέρα που ακούστηκε το όνομά του, οι περισσότεροι είπαν πως είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Η προσωπικότητα του Κώστα Αντωνίου είναι έντονη και ο Γιάννης Αλαφούζος πείστηκε πως δεν χρειάζεται να ψάξει παραέξω…

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ τη δεκαετία του ’70 του ’80, αλλά και του ’90 και φυσικά το στέλεχος της ΠΑΕ από το 2008 μέχρι το 2011, επιστρέφει στην «πράσινη» οικογένεια και ο κόσμος αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον τις πρώτες του κινήσεις.

Ο Αντωνίου είναι άνθρωπος που έχει γνώμη και άποψη για τα πάντα, από καθαρά αγωνιστικά θέματα, μέχρι και διοικητικά υψηλών κλιμακίων και φυσικά αναμένεται να αφήσει το στίγμα του και στην ΠΑΕ του 2016 – μέχρι όσο πάει – καθώς δεν θα είναι «αόρατος» όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά θα μετέχει πολλών αποφάσεων.

Εντός των ωρών αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε μέχρι τις 20 του Δεκέμβρη να έχει τελειώσει η υπόθεση εύρεσης τεχνικού διευθυντή. Ο Αντωνίου θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και δεν θα διευθυντής με την ευρύτερη έννοια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα