Προτιμούν τη σιγουριά, τους αρέσει και το άγνωστο

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται καθημερινώς Τραϊανός Δέλλας και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να στέλνει τις αναφορές του από τη Βραζιλία όπου παρακολουθεί καθημερινώς αγώνες των περιφερειακών πρωταθλημάτων!

Κι ενώ το πλάνο των μεταγραφών θέλει την Ένωση να ψάχνει έναν έμπειρο φορ για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες, αυτός που «βγάζει» μάτια στο πρωτάθλημα Παουλίστα (της επαρχίας του Σάο Πάουλο) είναι ο 23χρονος Ενρίκε Κρισλάν που ανήκει στην Πεναπολένσε.

Τα έξι γκολ σε δέκα αγώνες και η γενικότερη παρουσία του έχει αναστατώσει τον Μιλοβάνοβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για να μάθει τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα του για τον παίκτη. Αν η τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων κινηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα, τότε θα γίνει πρόταση από την ΠΑΕ και θα είναι πλέον στο χέρι των Βραζιλιάνων η ενδεχόμενη μετακόμισή του στα Σπάτα.

Η τυχόν απόκτηση του Κρισλάν δε θα σηματοδοτήσει και την παύση αναζήτησης κι άλλου επιθετικού, καθώς το αρχικό πλάνο ήταν να αποκτηθεί σέντερ φορ άλλων χαρακτηριστικών. Ο Δέλλας θέλει δίπλα στον Αραβίδη, τον τραυματία Μπρέσεβιτς τον Ντ’ Ακόλ (που δεν είναι καθαρόαιμο σέντερ φορ) και τον Κρισάντους που ακόμη δεν έχει δείξει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, να έρθει ένας επιθετικός εγνωσμένης αξίας με έφεση στο γκολ και η επιλογή του Κρισλάν φαντάζει να περιέχει ρίσκο.  Όσο, πάντως, ο Μιλοβάνοβιτς είναι στη Βραζιλία, η αναζήτηση θα συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα