Προφυλάσσει Μπεργκ, ποντάρει στην πειθαρχία ο Αναστασίου

Οριστική είναι η απόφαση να προφυλαχθεί ο Μάρκους Μπεργκ ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν για τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από εκείνο της επόμενης βδομάδας με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου κατέστησε σαφές στους παίκτες του, πως για να επικρατήσουν του ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα, απαιτείται μεγάλη πειθαρχία.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του Σουηδού επιθετικού κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη με την Εθνική Σουηδίας είναι ύπουλος, ενώ έχει χάσει μεγάλο μέρος των τελευταίων προπονήσεων. Ο Μπεργκ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά ακολουθεί πρόγραμμα συντήρησης, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο υποτροπής ή επιβάρυνσης της κατάστασής του.

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξίσου κρίσιμο με εκείνα που ακολουθούν, καθώς η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για το «τριφύλλι». Ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αμφισβητείται έντονα το τελευταίο διάστημα, μίλησε στους παίκτες του για τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες και ζήτησε απόλυτη πειθαρχία και προσήλωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα