Προφυλακίστηκαν οι δύο απαγωγείς της 27χρονης

Προφυλακίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης ανηψιάς του μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης, μετά την απολογία τους στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι απήγαγαν την κοπέλα αλλά επιχείρησαν να ελαφρύνουν το σε βάρος τους κατηγορητήριο ρίχνοντας ουσιαστικά ο ένας την ευθύνη στον άλλο. Ο πρώτος υποστηρίζει ότι ήθελε να επιστρέψει τα λύτρα, ενώ ο δεύτερος ισχυρίζεται ότι αγνοούσε την είσπραξης τους.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος που απολογήθηκε πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον ανακριτή: «Τα €80.000 τα έκρυψα στο σπίτι και δεν τα μοίρασα, γιατί από τις πρώτες μέρες είχα μετανιώσει, ήθελα να τα επιστρέψω και έψαχνα να βρω τον τρόπο. Έχω αποφασίσει να μαζέψω και τα δυόμιση χιλιάδες ευρώ που λείπουν και να τα δώσω στην οικογένεια».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ήταν ο οδηγός και δεν συμμετείχε στο σχεδιασμό της απαγωγής. Ο 53χρονος ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν γνώριζε πως είχαν πάρει λύτρα για την απαγωγή. Μίλησε για τρίτο άτομο στη σπείρα και υποστήριξε ότι εκείνος έπεισε τον 48χρονο συνεργό του να ελευθερώσουν το θύμα τους. Ωστόσο ο 48χρονος συνεργός του φέρεται να είπε ότι μαζί σχεδίασαν την απαγωγή και περιόρισε το δικό του ρόλο, ισχυριζόμενος ότι «εγώ απλά έδωσα όσες πληροφορίες είχα για την κοπέλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα