Προφυλακιστέα η 38χρονη για τη δολοφονία του καπετάνιου συζύγου της

 

Προφυλακιστέα κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, για τη δολοφονία του συζύγου της, Θανάση Λάμπρου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σημειώνεται ότι η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για το έγκλημα που αρχικά ομολόγησε στην αστυνομία, και είπε ότι δε βρισκόταν στο σπίτι, τη στιγμή που ο καπετάνιος έπεσε νεκρός. Μάλιστα, η 38χρονη δεν υπέγραψε την απολογία της, υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικές αρχές τής άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση, καθώς επί 21 ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Βούλγαρη, κ. Ρομποτής Σπύρος, πριν την έναρξη της ανάκρισης, «η εντολέας αρνείται την πράξη που της αποδίδουν», ενώ πρόσθεσε ότι η εξέταση της διήρκησε πάνω από 15 ώρες.

Η αστυνομία ωστόσο αντιτίθεται στους ισχυρισμούς τόσο της κατηγορούμενης όσο και του δικηγόρου της, υποστηρίζοντας ότι η ανάκριση της Βούλγαρη διήρκησε τέσσερις ώρες. Σημειώνεται, τέλος, ότι μετά από σχετικό αίτημα των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος κ.κ. Γεώργιου Γεωργόπουλου και Αλέξη Κούγια, θα υποβληθεί στον τακτικό ανακριτή Ναυπλίου αίτηση αναπαραστάσεως του εγκλήματος.

(ΠΗΓΗ: ereportaz.gr)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα