Προχωράει το πλάνο των πρωταθλητών Ευρώπης

 

Την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι στον ίδιο χώρο βρήκαν οι Έλληνες διεθνείς του Euro της Πορτογαλίας που εδώ και 12 χρόνια έχουν προσφέρει αυτόν ολόχρυσο ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα μας.

Οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης (οι 11 από τους 23) παρακολούθησαν μαζί το ματς Ελλάδα-Βοσνία από το μπουθ του «Γ. Καραϊσκάκης» που τους παραχωρείται σε κάθε αγώνα, αλλά δεν τα λένε μόνο στους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής, μα και σε άλλες στιγμές. Άλλωστε, εδώ και μήνες έχουν βάλει κάτω ένα σχέδιο και προσπαθούν να το υλοποιήσουν. Το παραδέχθηκε και πάλι ο Άγγελος Μπασινάς στη συνέντευξή του στο SportFM, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Πριν από μήνες το σχέδιο ήταν να δημιουργήσουν μία παράλληλη «Ομοσπονδία» που θα επεμβαίνει και θα επισημαίνει τις αστοχίες της ΕΠΟ, ωστόσο τώρα με τις αλλαγές που έγιναν ίσως το κάνουν με διαφορετική μορφή.  Η «Α» σας είχε αποκαλύψει το σχέδιο πριν από δύο μήνες περίπου.

https://www.iapopsi.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/

Να σημειωθεί πως η επιθυμία των διεθνών να έχει ανεξάρτητη και αχρωμάτιστη χροιά αυτή η ενέργειά ακύρωσε ομαδική φωτογράφιση των πρώην πρωταθλητών Ευρώπης με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τους επισκέφτηκε στο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία και που αποδέχθηκε αυτή την επιθυμία, ελαφρώς ενοχλημένος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα