Προχωρά με Νέτο, σε αναμονή για Κάμπελ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς έχουν προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα οι επαφές με τους υποψήφιους και αναμένεται η συγκεκριμενοποίηση των στόχων.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λουίς Νέτο και τη Ζενίτ και αναμένεται το οριστικό «οκ» από τον προπονητή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να αποτελέσει την πρώτη κίνηση των Πειραιωτών για τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, ανοικτή παραμένει η υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος με τη σειρά του αναμένει την απόφαση του προπονητή του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός συνηθίζει να αποδεσμεύει έναν παίκτη μόνο όταν έχει καλύψει το κενό που θα αφήσει. Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, ακόμη και να αποφασιστεί η παραχώρηση του διεθνούς Κοσταρικανού, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα δοθεί στον Ολυμπιακό, καθώς ενδιαφέρον υπάρχει από πολλές ομάδες και μάλιστα αρκετές από την Αγγλία, στις οποίες δείχνει να έχει… προτίμηση ο Γάλλος μάνατζερ των «κανονιέρηδων».

Στον Ολυμπιακό θα λάβει χώρα σύσκεψη κορυφής, στην οποία θα δοθούν πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις στο μεταγραφικό επιτελείο και το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον μία κίνηση, η οποία αναμένεται να είναι αυτή του Λουίς Νέτο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα