Προχωρά στο σχέδιο «Ολυμπιονίκης» ο Μπέος

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Αχιλλέα Μπέο να ολοκληρώνει το σχεδιασμό της δημιουργίας μίας επαγγελματικής ομάδας στο Βόλο που θα είναι δυνατή και θα προσπαθήσει να εισχωρήσει στο κλαμπ των 14 ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας Marca-Sl.gr, η ομάδα που θα προκύψει θα λέγεται Ολυμπιονίκης, σε μία ξεκάθαρη προσπάθεια να φέρει τα ονόματα των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης, του Ολυμπιακού και της Νίκης.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει πολλάκις ξεκαθαρίσει πως μόλις ξεμπλέξει οριστικά από την υπόθεση Coriopolis (αισθάνεται πως θα γίνει σύντομα) θα ενεργοποιηθεί εκ νέου στο ποδόσφαιρο και θα βάλει μπροστά το πρότζεκτ της μίας και μοναδικής ομάδας στην πόλη του Βόλου. Στόχος του είναι να μην αλλοιώσει την ιστορία του Ολυμπιακού και της Νίκης, να διατηρηθούν οι δύο ομάδες σε ερασιτεχνικό επίπεδο (και σε επίπεδο Ακαδημιών) και απλά να χρησιμοποιηθεί το ΑΦΜ της ομάδας που θα βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσει από αυτή ο νεοσύστατος Ολυμπιονίκης.

Στο Βόλο υπάρχει ένα σύγχρονο γήπεδο και κόσμος που λατρεύει το ποδόσφαιρο, προφανώς οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για ένα τέτοιο εγχείρημα, ιδίως αν ισχύσει η πληροφορία που θέλει τη Super League να εξετάζει την αυστηροποίηση των προϋποθέσεων συμμετοχής στην κατηγορία (κατάλληλο γήπεδο, καλές εγκαταστάσεις και μηδενικά χρέη).

Ο Αχιλλέας Μπέος πιστεύει και υποστηρίζει πως ο Ολυμπιονίκης θα ενώσει τον κόσμο του Βόλου, που είναι η μοναδική ελληνική επαρχιακή πόλη που συντηρεί δύο λαοφιλείς ομάδες, κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Η διαφορές της Νίκης και του Ολυμπιακού σύμφωνα με την τοπική κοινωνία είναι χαώδεις (υπάρχουν και πολιτικές προεκτάσεις), αλλά ο Βολιώτης επιχειρηματίας και παράγοντας πιστεύει πως η νέα ομάδα και θα ενώσει και θα επιτρέψει τη συνέχιση της παράλληλης λειτουργίας της Νίκης και του Ολυμπιακού σε επίπεδο Ακαδημιών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα