«Προϊόν» πλαστικών επεμβάσεων η πρώτη κυρία των ΗΠΑ(εικόνες)

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες του παρελθόντος και τη σημερινή της εικόνα, οι διαφορές στην εξωτερική της εμφάνιση είναι μεγάλες και είναι απίθανο ο χρόνος να έβαλε απλά το χεράκι του…

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, αυτός που συνετέλεσε στην μεταμόρφωσή της και μάλιστα με μεγάλη μαεστρία, δεν είναι άλλος από διάσημο πλαστικό χειρουργό, που την έχει αναλάβει από μικρή. Με τα ξένα ΜΜΕ να «σκαλίζουν» το παρελθόν της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, θέλοντας να βγάλουν την είδηση-λαβράκι που θα σκιάσει με ένα μεγάλο σκάνδαλο το νέο προεδρικό ζευγάρι, το μόνο που κατάφεραν είναι να ανακαλύψουν εφηβικές της φωτογραφίες, στο ξεκίνημά της ως μοντέλο, που πραγματικά δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι η Μελάνια Τραμπ…

Όπως αναφέρει ο ξένος τύπος, πειράχτηκε εξ ολοκλήρου, ξοδεύοντας μία μικρή περιουσία, με ένα make over που έγινε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην παραμορφώσει την αρχική της εικόνα. Στο ξεκίνημά της τη βλέπουμε μελαχρινή, με juicy αναλογίες, στρογγυλό πρόσωπο, μικρότερο στήθος, πολύ μεγαλύτερη μύτη και όχι τόσο έντονα ζυγωματικά.

Με αυστηρή διατροφή και εντατική γυμναστική έφτιαξε το στόμα της, ενώ στο πρόσωπο υπεβλήθη στις περισσότερες επεμβάσεις, αφού τη βλέπουμε με άλλη μύτη, μεγαλύτερα χείλια, έντονα ζυγωματικά και γωνίες προσώπου που αφαίρεσαν την στρογγυλάδα, πιο «γατίσια» μάτια λόγω των botox, αλλά και ένα εκρηκτικό μπούστο… Λες και από ένα μυστηριώδες ένστικτο «φτιαχνόταν» γνωρίζοντας ότι στα 45 της θα αποτελέσει την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.

NEW YORK – MAY 04: Melania Trump attends “The Model as Muse: Embodying Fashion” Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 4, 2009 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα