«Προ των πυλών» οι Μούλντερ και Βαν Βόλφσβινγκελ! (video)

Η ολλανδική αγορά και πιο συγκεκριμένα οι περιπτώσεις των Έρβιν Μούλντερ και Ρίκι Βαν Βόλφσβινγκερ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν καταλήξει στην απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών, καλύπτοντας τα κενά στη θέση του τερματοφύλακα και του επιθετικού. Ο μεν Μούλντερ μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ και φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους». Όπως διαρρέεται από την ΑΕΚ, απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για την απόκτησή του, οι οποίες θα διευθετηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Εφόσον δεν «στραβώσει» κάτι, παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσει και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όσον αφορά στον Βαν Βόλφσβινγκερ, ο 26χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τη Σεντ Ετιέν, στην οποία αγωνίζεται ωα δανεικός από την αγγλική Νόριτς. Το συμβόλαιό του με τους Άγγλους λήγει το 2017 και στην ΑΕΚ προσπαθούν να τον αποκτήσουν ως δανεικό, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα