Προ των πυλών ο Αραούχο!

Έτοιμοι να… γκρεμίσουν το «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την Λας Πάλμας και πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Σέρτζιο Αραούχο στα Σπάτα.

Αυτό που κρατά ακόμη τον Αργεντινό επιθετικό στα Κανάρια Νησιά είναι η επιθυμία των ανθρώπων της Λας Πάλμας να εξασφαλίσουν ακόμη περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του μετά και την πρόκριση της AEK στους ομίλους του Europa League. Η πλευρά της Ένωσης γνώριζε εκ των προτέρων πως οι Ισπανοί θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις τους σε μία ενδεχόμενη πρόκριση και φυσικά δεν αιφνιδιάστηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η διοίκηση της Λας Πάλμας βλέποντας πως ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League, κατανοώντας πως η αξία του μπορεί να εκτιναχθεί, θέλει να παραχωρήσει δανεικό με μεγάλη οψιόν αγοράς. Η ελληνική ΠΑΕ μετά τα απροσδόκητα έσοδα από το Market Pool θέλησε να προβεί σε άμεση αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά μάλλον θα επικρατήσει το σενάριο με το δανεισμό και την οψιόν, χωρίς να αποκλείεται κάποιου άλλου είδους συμφωνία. Οι δύο πλευρές βρίσκονται διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή και προσπαθούν με πολύ καλή διάθεση να σκεφτούν μία συναλλαγή που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα