Πρωτάθλημα με… Τσεχ και Μπενζεμά η Άρσεναλ!

Ηχηρά ονόματα περιλαμβάνονται στη μεταγραφική λίστα του Αρσέν Βενγκέρ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με απώτερο στόχο την κατάκτηση της επόμενης Premier League από την Άρσεναλ.

Ο Αλσατός τεχνικός, που κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Αγγλίας, ανανέωσε πριν από λίγες μέρες τη συνεργασία του με τους «κανονιέρηδες» μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και αμέσως έβαλε πλώρη για την υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Πέτερ Τσεχ, Καρίμ Μπενζεμά και Ιλκάι Γκούντογκαν. Ο Βενγκέρ θέλει να επαναφέρει τους «κανονιέρηδες» στην κορυφή. Για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος, απαιτείται η ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές πρώτης κλάσης.

Οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες πληρούν τα κριτήρια αξιολόγησης του Αρσέν Βενγκέρ, αλλά θεωρούνται εξαιρετικά δύσκολες στην πραγματοποίησή τους. Ο Πέτερ Τσεχ δεν παραχωρείται από την Τσέλσι, ωστόσο η φασαρία που έχει γίνει γύρω από την επιστροφή ή όχι του Τιμπό Κουρτουά, έχει προκαλέσει ένα κλίμα και έχει ανοίξει μία ικμάδα πιθανοτήτων για τη μετακίνησή του. Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης επίσης δεν έχει βγει στη… βιτρίνα, αλλά θεωρείται σίγουρο πως με μία καλή προσφορά, η «βασίλισσα» θα συναινέσει στη μεταγραφή του. Τέλος, ο μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ιλκάι Γκούντογκαν είναι βασικό στέλεχος της γερμανικής ομάδας, η οποία, όμως, έχει ως στάνταρ πολιτική της να παραχωρεί τους παίκτες που αυξάνεται η αξία τους και να αναδεικνύει τους επόμενους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα