Πρωτιά και με διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Φλαμπουράρης

Ξεχειλίζει η αισιοδοξία του Αλέκου Φλαμπουράρη για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου αφού βλέπει πρωτιά και μάλιστα με άνεση του ΣΥΡΙΖΑ.Α

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές διαπιστώνεται συνεχής συσπείρωση γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ που θα καταλήξει σε πρωτιά του κόμματος με διαφορά ώστε να πλησιάζει την αυτοδυναμία εκτίμησε στα Παραπολιτικά 90,1  ο πρώην υπουργός Επικρατείας.

Τόνισε ότι πάνω από 140 βουλευτές θα δοθεί η δυνατότητα στο ΣΥΡΙΖΑ να φτιαχτεί κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Όχι σε νέες εκλογές

Απέρριψε το ενδεχόμενο η χώρα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές, ενώ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει στο μεγάλο συνασπισμό. Τόνισε πως η εθνική ενότητα πρέπει να επιτευχθεί μέσα στην κοινωνία και τον κόσμο.

Ερωτηθείς για μετεκλογικές συνεργασίες με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι απάντησε ότι αυτό θα το δούμε μετά τις εκλογές θέτοντας προϋποθέσεις.

Ανέφερε πως σε μια νέα κυβέρνηση μακράς πνοής θα πρέπει να υπάρχει μια εικόνα στον κόσμο ότι θα παλέψει για το συμφέρον των αδυνάμων, των μικρών και των μεγάλων στρωμάτων.

Όχι σε συνεργασία με τη ΝΔ
Ο κ. Φλαμπουράρης εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει αλλά όχι με τη Ν.Δ λέγοντας ότι δεν συνεργαζόμαστε με κόμματα που στο μεδούλι τους έχουν το φιλελεύθερο.

Κατηγόρησε τον Βαγγέλη Μειμαράκη για λαϊκισμό, αναφερόμενος στην αποστροφή του προέδρου της ΝΔ στο ντιμπέιτ να πάει να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

Είπε ότι δεν είναι ειλικρινές το κρεσέντο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη λέγοντας ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Αγωνιστήκαμε για την καλύτερη δυνατή συμφωνία
Σε ότι αφορά τη συμφωνία είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίστηκε και έφερε ότι καλύτερο μπορούσε να φέρει ενώ αναγνώρισε πως έχει υφεσιακά μέτρα.

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως ο κόσμος θα την κρίνει σημειώνοντας πως ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο έχει σχέση με την ευπρεπή συμπεριφορά.

Τόνισε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου δεν προέρχεται μέσα από τα κινήματα και την Αριστερά και ότι δεν μπορεί να κάνει κακό στο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα