Πρωτοβουλία Μπέου για μία ομάδα στο Βόλο

Κολλάει στους ανθρώπους της Νίκης που δεν θέλουν ούτε να το ακούνε

Τη διάθεσή του να ασχοληθεί με μη θεσμικό τρόπο με το ποδόσφαιρο (άλλωστε υπάρχει απαγόρευση ενασχόλησής του με το άθλημα) δείχνει ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος κινεί τα νήματα για τη δημιουργία μίας ενιαίας ομάδας στη Μαγνησία με την ονομασία Α.Σ. Βόλος.

Ο δήμαρχος της θεσσαλικής πόλης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου, της Νίκης, του Πύρασου και του Ρήγα Φεραίου, αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, μιας και οι άνθρωποι της Νίκης φέρνουν τεράστιες αντιρρήσεις, ενώ και οι διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων δεν είναι και πολύ σύμφωνοι.

Ο Μπέος έχει τρομερή δουλειά αν θέλει να υλοποιήσει το όνειρό του, καθώς δεν έχει νόημα να δημιουργήσει ένα νέο σύλλογο και να διατηρηθεί και η Νίκη στην πόλη, αφού το νόημα είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή αδιαίρετη ομάδα που να εκπροσωπεί όλη τη Μαγνησία, όπως στην Καρδίτσα υπάρχει η Αναγέννηση, στη Λάρισα η ΑΕΛ και στα Τρίκαλα ο ΑΟΤ. Στο Βόλο, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η προσφυγική συνοικία της Νέας Ιωνίας είναι κάτι το ξεχωριστό και η αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών της Νίκης και του Ολυμπιακού πρωτόγνωρη για τα ελληνικά επαρχιακά δεδομένα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα