Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων

Αλλαγή χρονιάς στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων αφού ο Γιάννης Μπουτάρης απηύθυνε πρόσκληση στον Ζόραν Ζάεφ  για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη συμπρωτεύουσα.

Απαντώντας, την Τετάρτη, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Σκοπιανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μίλ Μπόσνγιακοβσκι, επιβεβαίωσε την πληροφορία, πως ο πρωθυπουργός Ζάεφ, θα βρεθεί incognito, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Θεσσαλονίκη, για ρεβεγιόν με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Τον περασμένο Νοέμβριο Γιάννης Μπουτάρης επισκέφθηκε τα Σκόπια, όπου συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, τον οποίον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη. Σε εκείνη τη συνάντηση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός των Σκοπίων, επιλέγει να επισκεφθεί την Ελλάδα για… διακοπές. Ο προκάτοχός του, Νίκολα Γκροέυφσκι, επέλεγε πάντοτε επιδεικτικά προορισμούς σε άλλες χώρες, συνήθως στην Τουρκία, ζητώντας από τους συμπατριώτες του να μην επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα