Πρόβα τζενεράλε με «τεσσάρα» ο Μάλμε!

Καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του σουηδικού πρωταθλήματος πραγματοποίησε το Σάββατο η Μάλμε, επικρατώντας με σκορ 4-1 της Μίαλμπι, σε μία άκρως πετυχημένη πρόβα τζενεράλε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για το Champions League.

Οι Σουηδοί βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Έλφσμποργκ και χρειάζεται μόλις μία νίκη για να εξασφαλίσει τον τίτλο. Παράλληλα, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενόψει της σημαντικής – και για τις δύο ομάδες – αναμέτρησης στο Champions League, σκοράροντας τέσσερα τέρματα, ενώ έχασαν ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Η Μάλμε βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Μπλόμκβιστ των φιλοξενούμενων έδωσε το προβάδισμα στην Μίαλμπι, στο 39’. Οι γηπεδούχοι όμως, ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Φόρσμπεργκ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη. Ο εν λόγω παίκτης έφερε το ματς στα ίσια, στο 45’ και ο Ρόζενμπεργκ πέτυχε το 2-1, στο 65’. Η συνέχεια ανήκει στον Φόρσμπεργκ, ο οποίος πραγματοποίησε το 3-1, στο 70’ και το τελικό 4-1 στο 90’.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα