«Πρόβλημα τα πρόσωπα, όχι το μοντέλο»

Με εξαίρεση τη Λάρισα, η διοίκηση της οποίας θέλει να ξεχωρίζει για δικούς της λόγους, η μοναδική ΠΑΕ από τις υπόλοιπες 15 που διαφώνησε με την επιλογή του Δημήτρη Σαραϊδάρη ήταν η ΠΑΕ ΠΑΟ.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, μίλησε λίγες ώρες αργότερα στο ραδιόφωνο του SportFM και εξήγησε το λόγο για τον οποίο οι «πράσινοι» έριξαν «λευκό». Το συμπέρασμα είναι πως ο ΠΑΟ διαφωνεί με τα πρόσωπα που παραμένουν και θα παραμείνουν στην ΚΕΔ, πρόσωπα τα οποία θα ορίζουν και θα βαθμολογούν τους ήδη υπάρχοντες διαιτητές. Εξήγησε ο Χρήστος Παναγόπουλος πως το λεγόμενο ισπανικό μοντέλο θα μπορούσε να λειτουργήσει μια χαρά αν όλοι οι επικεφαλής ήταν εκλεγμένοι από την ΚΕΔ κι αν δρομολογούταν ένα είδους επαγγελματικής διαιτησίες. Με εκλεκτούς του Κύρου Βασσάρα, όμως, δηλαδή κακούς ή… στημένους διαιτητές, δεν γίνεται δουλειά.

Να κάποια αποσπάσματα από τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Το λευκό αφορά το πρόσωπο. Εμείς δεν εμπλεκόμαστε με τα πρόσωπα, καθώς εμείς διαφωνήσαμε, κάτι που υπάρχει και στα πρακτικά, ως προς την διαδικασία και ως προς την πρόταση. Δηλαδή, ως προς την ουσία των πραγμάτων. Άρα τη σημασία έχει το πρόσωπο αφού ο Παναθηναϊκός δεν δέχεται την ουσία των πραγμάτων όπως αυτή συζητήθηκε παρουσία των 12 ομάδων, όπως μας είπαν τουλάχιστον, αυτή την πρόταση ενός άλλου μοντέλου…

Εμείς είπαμε ότι ο κ. Βασσάρας, αξιόλογος και ικανός άνθρωπος, πρέπει να φύγει μαζί με όλους τους άλλους που πρέπει να φύγουν από την υπόθεση που λέγεται επιτροπή διαιτησίας και αρχιδιαιτητές. Δεν γίνεται να φύγουν οι άλλοι και να μείνει ο κ. Βασσάρας που εκπαιδεύει διαιτητές. Θέλετε να πούμε ότι τα πράγματα δεν είναι στημένα; Και να είναι από ανθρώπινα λάθη των διαιτητών; Πάλι ο κ. Βασσάρας φταίει γιατί δεν τους έχει εκπαιδεύσει σωστά για να κάνουν τόσα λάθη στους αγώνες. Αν πάλι είναι στημένα τότε ο κ. Βασσάρας τους έχει μάθει να είναι αυτο που είναι. Αρα σε κάθε περιπτωση φταίει και δεν μπορεί ο κ. Βασσάρας να μείνει εκεί. Σε κάθε περίπτωση για εμάς το πρώτο προαπαιτούμενο ήταν να φύγει από το κομμάτι επιρροής στη διαιτησία ο κ.Βασσάρας και η κα. Κοξένογλου. Αυτή ήταν το πρώτο και βασικό προαπαιτούμενο. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα σχήμα στο οποίο η Σούπερ Λίγκα θα είχε τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα