Πρόβλημα της μίας… εβδομάδας το γήπεδο του Λεβαδειακού!

Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες φίλαθλοι! Μόνο μία… αγωνιστική και ένας… «αιώνιος» άλλαξαν από το περσινό σκηνικό, που για όσους το έχουν ξεχάσει το θυμίζουμε:

Πέρσι, λοιπόν, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, ο Λεβαδειακός δήλωσε αδυναμία να υποδεχθεί τον ΠΑΟ στο γήπεδό του κι έτσι χρησιμοποίησε το ΟΑΚΑ! Το γήπεδο ήταν λέει… ανέτοιμο και έπρεπε να προστεθούν δύο ή τρεις πινελιές ακόμη προκειμένου να μπορεί να υποδεχθεί παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Μετά από τα έργα το γήπεδο έγινε ένα «στολίδι».

Βέβαια, περιέργως, ο στολισμός κράτησε περίπου ένα χρόνο. Διότι φέτος, το γήπεδο του Λεβαδειακού κρίθηκε πάλι ακατάλληλο, με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να υποδεχθεί έναν ακόμη μεγάλο αντίπαλο στο ΟΑΚΑ και να τσεπώσει» λίγα ακόμη χρήματα από τις εισπράξεις!

Πάμε στοίχημα κύριε Μποροβήλο ότι μετά από δύο ξυλουργικές εργασίες μία τσιμεντοένεση το γήπεδο θα είναι και πάλι κατάλληλο και θα ξεχαστεί αυτή η «ταλαιπωρία» της ομάδας του Λεβαδειακού; Ή μήπως κλέβουμε εκκλησία με αυτόν τον τρόπο;

H Super League υποτίθεται ότι έχει αναβαθμιστεί και ότι προ εβδομάδων πήραν μία μικρή παράταση από τον Σταύρο Κοντονή προκειμένου να παρουσιάσει 16 γήπεδα ικανά να υποδεχθούν παιχνίδια της διοργάνωσης. Τελικά όχι μόνο στα περισσότερα γήπεδα δεν έχουν τοποθετεί κάμερες ασφαλείας και τουρνικέ, αλλά κάποια –βλέπε Λιβαδειάς – είναι και… ετοιμόρροπα. Ή τουλάχιστον έτσι παρουσιάζονται για λίγες μέρες μέχρι να περάσει το ματσάκι με τον Ολυμπιακό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα