«Πρόεδρε, θέλω τον Μασούντ!»

Τον Ιρανό εξτραβαγκάντσα ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου, Μασούντ Σοτζέι, ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Μανόλο Χιμένεθ! Ο προπονητής της ΑΕΚ εξήγησε στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας πως είναι ο πλέον κατάλληλος αντικαταστάτης του Πέτρου Μάνταλου και ήδη ετοιμάζεται πρόταση συνεργασίας και συμβόλαιο 1,5 έτους και φυσικά ένα κατάλληλο αντίτιμο που θα πρέπει να δοθεί στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Ο Μασούντ είναι 33 ετών, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να… στηρίξουν πάνω του το μέλλον του συλλόγου. Θέλουν την άμεση προσφορά του από το Γενάρη κι έπειτα και την επικουρική του παρουσία τη νέα σεζόν, όταν θεωρητικά ο Μάνταλος θα είναι και πάλι γερός στα πόδια του. Η Ένωση, άλλωστε, δεν διαθέτει παίκτες άνω των 31 ετών και δεν κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γερασμένη ομάδα!

Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει ότι έχει τον Μπακασέτα και τον Κονέ στη μεσαία γραμμή, δύο θεωρητικά «δεκάρια», αλλά δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του Μάνταλου, ενώ ο Ιρανός σε κάθε περίπτωση τα διαθέτει! Είναι σίγουρα ένας νευρικός ποδοσφαιριστής και η ΑΕΚ διαθέτει πολλούς τέτοιους, αλλά είναι και απαραίτητος, ιδίως αν η Ένωση προχωρήσει στη Ευρώπη.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2018 και τότε ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος, που σημαίνει πως ο Πανιώνιος δεν θα έχει κέρδος. Φυσικά η ΑΕΚ δεν θα υποκύψει σε παράλογες απαιτήσεις και προφανώς θα στηριχθεί και στην ίδια την επιθυμία του Μασούντ να παίξει στη μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας του, έστω και στα 33 του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα