Πρόταση από το… Κόσοβο για Σουάρες!

Μία ομάδα από το Κόσοβο, ονόματι Χαϊβάλια, κατέθεσε πρόταση στη Λίβερπουλ, για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, για το διάστημα της τιμωρίας του, κατά το οποίο δεν μπορεί να αγωνιστεί σε καμία διοργάνωση της FIFA!

Δεν πρόκειται για φάρσα, αλλά για… κανονική πρόταση! Το Κόσοβο δεν συγκαταλέγεται στις Ομοσπονδίες που είναι ενταγμένες στη FIFA, καθώς δεν αντιπροσωπεύει κάποιο επίσημο κράτος. Εντούτοις, διοργανώνει δικό του πρωτάθλημα και έχει εθνική ομάδα, όπως η Καταλονία στην Ισπανία!

Η Χαϊβάλια λοιπόν, πρότεινε 30 χιλιάδες ευρώ στη Λίβερπουλ, προκειμένου να πάρει για 4 μήνες τον Λουίς Σουάρες και να μην μείνει αγωνιστικά άπραγος γι’ αυτό το διάστημα! Στον Ουρουγουανό πρότεινε μισθό 1.500 ευρώ το μήνα!

Δεν πρόκειται για φήμες ή δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά για επίσημη πρόταση, την οποία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο διευθυντής της Χαϊβάλια, Τσάβιτ Πακόλι, ο οποίος είπε:

«Ο Σουάρες δεν μπορεί να αγωνιστεί τους επόμενους τέσσερις μήνες. Εμείς δεν είμαστε μέλη της FIFA. Έτσι νομίζω πως μπορεί να παίξει στο Κόσοβο. Για το λόγο αυτό ετοιμάσαμε μία προσφορά και τη στείλαμε στη Λίβερπουλ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη που μπορούμε να προσφέρουμε. Δίνουμε 30 χιλιάδες στην ομάδα και 1.500 ευρώ το μήνα στον παίκτη. Ίσως να φαντάζει γελοία για εκείνον, αλλά αυτό είναι ότι μπορούμε να κάνουμε. Αν αποφασίσει να έρθει και να αγωνιστεί μαζί μας, θα τον καλωσορίσουμε. Εφόσον δεν είμαστε μέλη της FIFA, θα είναι το ιδανικό γι’ αυτόν»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα