Πρόταση για επενδύσεις θα καταθέσει ο ΣΕΒ, ανακοίνωσε ο Φέσσας

Επενδυτικό συνέδριο στο οποίο θα κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση για το πώς μπορεί να μετατραπεί η Ελλάδα σε έναν πραγματικά ελκυστικό επενδυτικό προορισμό θα διοργανώσει ο ΣΕΒ στις αρχές του 2018, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεόδωρος Φέσσας μιλώντας σήμερα στην κλειστή πρωινή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ.

Ο κ. Φέσσας μίλησε για την ανάγκη βιομηχανικής αναγέννησης της χώρας υποστηρίζοντας ότι η ελληνική βιομηχανία με τις κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά την παραγωγή και τις εξαγωγές της και να στηρίξει πολύ περισσότερο την ελληνική οικονομία.

Αναφερόμενος στη συμπλήρωση 110 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου, σημείωσε ότι η ανθεκτικότητα του Συνδέσμου «αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση ότι κάθε κύκλος κρίσης έχει κι ένα τέλος».

“Η υπερεκατονταετής ιστορία του Συνδέσμου μας, όπως επέζησε μέσα από Παγκόσμιους Πολέμους, Εμφύλιο, Δικτατορία, διχασμούς και τόσες άλλες κρίσεις, η εσωτερική του σοφία και γνώση για τις βαθύτερες συναρμογές της ελληνικής οικονομίας, η ενότητα των μελών μας, είναι η δύναμή μας”, τόνισε ο κ. Φέσσας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Φέσσας χαρακτήρισε ως εθνικό στόχο τις επενδύσεις τονίζοντας ότι με αυτόν τον στόχο θα συμπορευτούν εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και κοινωνία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα