Πρόταση για τους μετανάστες από την Χ.Α.

 

Μέχρι χθες «επαιζε» μόνο ως ανέκδοτο ακόμα και στις τηλεοπτικές εκπομπές. Από σήμερα είναι άλλη μια μελανή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της χώρας. Η Χρυσή Αυγή πέρασε στην αντεπίθεση και ενώ κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν τα βρίσκει για το αντιρατσιστικό, εκείνη κατέθεσε πρόταση νόμου…

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της σημειώνει πως «τα συστημικά κόμματα διαγωνίζονταν για ημέρες ολόκληρες, ποιο θα καταθέσει το πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να διαιωνίσει την παραβατικότητα και να κάνει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. Η απάντησή μας σε αυτό το αίσχος ήρθε άμεσα από το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής. Εκτός αυτού, η Πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής περιέχει και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να παταχθούν οι υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας. Διευκρινίζουμε ότι με τη συγκεκριμένη πρόταση νόμου στην ουσία θεσπίζεται ιδιώνυμο αδίκημα για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών».

Τα πολιτικά παιχνίδια των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου όπως συνηθίζουν να αυτοαποκαλούνται είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση -τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο- να ξεφύγει.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

ΆΡΘΡΟ 1

Όποιος, ευρισκόμενος παράνομα στο ελληνικό έδαφος ή έχοντας εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις (ασχέτως εάν μεταγενέστερα απέκτησε με οποιονδήποτε τρόπο καθεστώς νόμιμης παραμονής), τελέσει με δόλο πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την πράξη με κάθειρξη. Σε περίπτωση που διαπράξει κακούργημα, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την πράξη με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

ΆΡΘΡΟ 3

Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα