Πρόταση της Έβερτον για αγορά του Λουκάκου!

Το… κόλπο γκρόσο με την αγορά του Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι επιχειρεί η ομάδα της Έβερτον, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού επιθετικού, μετά τη λήξη της δανειακής σύμβασης που είχε για τον Βέλγο επιθετικό.

Ο Λουκάκου αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο, ως δανεικός, με τη φανέλα της Έβερτον, στην οποία και ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του, σκοράροντας 15 τέρματα σε 31 αγώνες πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η επιστροφή του στην Τσέλσι, οι «εφοπλιστές» ξεκίνησαν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν, καθώς οι ποιοτικές περιπτώσεις είναι λίγες και κοστίζουν πολύ ακριβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η Έβερτον κατέθεσε πρόταση ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ στην Τσέλσι, προκειμένου να κάνει δικό της τον Βέλγο ποδοσφαιριστή. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, πάντως, έχει συμπεριλάβει τον Λουκάκου στα πλάνα του για την περιοδεία στην Ολλανδία, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση, καθώς μέχρι τώρα άπαντες γνώριζαν ότι ο Βέλγος δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει μεταγραφή.

Σε δηλώσεις του ο Ρομέλου Λουκάκου εμφανίστηκε αρκετά μπερδεμένος και τόνισε πως θέλει πρώτα να μιλήσει με τη διοίκηση της Τσέλσι και μετά να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα