«Πόρτα» Αλέγκρι στον Μπαλοτέλι!

Το… μάννα εξ ουρανού από το… Τορίνο φαινόταν πως είχε βρει ο μάνατζερ της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος παρουσιαζόταν να έχει δεχθεί πρόταση από τη Γιουβέντους, για την παραχώρηση του Μάριο Μπαλοτέλι!

Σύμφωνα με αναφορές στον αγγλικό και ιταλικό Τύπο, η «γηραιά κυρία» πρόσφερε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς Ιταλού επιθετικού. Ωστόσο, ο προπονητής του ιταλικού συλλόγου, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έσπευσε να βάλει ένα πρόωρο τέλος στα σενάρια, δηλώνοντας απερίφραστα πως ο Μπαλοτέλι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του, καθώς δεν είναι ο παίκτης που θα εκφράσει τον σχεδιασμό του στο γήπεδο.

Στη Λίβερπουλ, πάντως, βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας για τον Ιταλό διεθνή επιθετικο, αλλά και του αντικαταστάτη του. Ο Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται σε επαφή με διάφορους παίκτες και θέλει πρώτα να κλείσει τον… διάδοχο και έπειτα να «ανάψει το πράσινο φως», για τη μετακίνηση του ιδιόρρυθμου ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα.

Στην Αγγλία, πάντως, δεν έχουν… διαγράψει την πιθανότητα μεταγραφής του Μπαλοτέλι στον Ολυμπιακό, καθώς παρουσιάζουν τους πρωταθλητές Ελλάδος, μαζί με τη Νάπολι και την Παρί Σεν Ζερμέν, ως «μνηστήρες» του Ιταλού επιθετικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα