Πρόταση της Μάντσεστερ για Κεντίρα

Η Άρσεναλ δεν παίζει, πλέον, μόνη της στο παιχνίδι διεκδίκησης του Σάμι Κεντίρα, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε κίνηση για την απόκτηση του Γερμανού ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, καταθέτοντας πρόταση.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ έχει στη διάθεσή του ένα ικανό ποσό από το μπάτζετ που του είχε διαθέσει η διοίκηση και εκτός του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα, αναζητεί παίκτη και για τη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός κατέθεσε πρόταση ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση του Γερμανού Σάμι Κεντίρα, τον Ιανουάριο. Ο Φαν Γκάαλ είχε ως πρώτο στόχο του τον Ολλανδό χαφ της Ρόμα, Κέβιν Στρότμαν, τον οποίο, όμως, οι «Ρωμαίοι» δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν, τουλάχιστον τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Κεντίρα έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2015. Βάσει του συμβολαίου του στη «βασίλισσα», λαμβάνει 255.000 ευρώ τη βδομάδα! Το καλοκαίρι, όταν είχε γίνει κίνηση από την Άρσεναλ, η ομάδα της Μαδρίτης ζήτησε το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα