Πρόταση της… Μπάσινγκτοκ Τάουν στον Ροναλντίνιο!

Μπορεί να μοιάζει με… ανέκδοτο, αλλά είναι ένα θέμα υπαρκτό και επιβεβαιωμένο από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο διεθνής Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Ροναλντίνιο, ο οποίος είναι ελεύθερος από συμβόλαιο, δέχθηκε πρόταση από την αγγλική… Μπάσινγκτοκ Τάουν!

Πρόκειται για μία ομάδα που αγωνίζεται στην κατηγορία Conference South, η οποία φαίνεται να έχει… υψηλές βλέψεις, προσελκύοντας πάνω της τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη. Την είδηση αποκάλυψε ο διευθυντής μάρκετινγκ του βρετανικού συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι συζητήσεις έχουν γίνει και υπάρχει μία συγκεκριμένη πρόταση στο τραπέζι. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του Ροναλντίνιο να αποφασίσει αν θέλει να την αποδεχθεί και να αγωνιστεί στην ομάδα μας. Είναι ελεύθερος από συμβόλαιο και θέλει να αγωνιστεί στην Αγγλία. Δεν μπορώ να βρω καλύτερο τρόπο να πετύχει το στόχο του, από το να υπογράψει στην Μπάσινγκτοκ Τάουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός της Μπάσινγκτοκ Τάουν, δύο ακόμη ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ροναλντίνιο, ενώ υπάρχει πρόταση και από την Ινδία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα