Πρόταση της Τότεναμ για τον… 27άρη Κράμαριτς!

Η απόκτηση του… 27άρη Αντρέι Κράμαριτς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας για την ομάδα της Τότεναμ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πριν πάει το μυαλό σας στο… πονηρό, ο Κροάτης επιθετικός της Ριέκα έχει να υπερηφανεύεται ότι ανταγωνίζεται σε γκολ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έχει σημειώσει 27 τέρματα, σε σύνολο 19 αγώνων που έχει δώσει με την ομάδα του!

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για εντυπωσιακή επίδοση και ανεξάρτητα με το επίπεδο του κροατικού πρωταθλήματος, φανερώνει μία σημαντική ικανότητα στο σκοράρισμα. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, ο Κράμαριτς έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης, γεγονός που συνεκτιμάται από τους Άγγλους επιτελείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τότεναμ έχει προτείνει το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ στη Ριέκα, το οποίο αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του. Με δεδομένο ότι το καλοκαίρι ο Κράμαριτς μένει ελεύθερος, η Ριέκα θα πρέπει να αισθάνεται εξαιρετικά τυχερή, που βρέθηκε ομάδα να καλύψει εξ ολοκλήρου το ποσό της ρήτρας του ποδοσφαιριστή της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα