Πρόταση της Φενερμπαχτσέ για Κώστα Μήτρογλου!

Ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα μετά την εμπλοκή της Φενερμπαχτσέ στην υπόθεση του διεθνούς Έλληνα επιθετικού.

Σύμφωνα με αναφορές στην Τουρκία, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Φούλαμ, προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, καθώς οι Τούρκοι θεωρούν λογικές τις απαιτήσεις των Άγγλων, οι οποίες κυμαίνονται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ!

Το θέμα κυκλοφόρησε και στην Ιταλία, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον δύο ιταλικές ομάδες (Ίντερ, Τορίνο) που ενδιαφέρονται για τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Ο δανεισμός του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρ’ ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν διασαφηνίσει τη θέση τους, θεωρείται δεδομένο πως θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, το υψηλό κόστος απόκτησής του και το βαρύ συμβόλαιο που τον συνοδεύει, αποτελούν «τροχοπέδη» για τον σύλλογο του Πειραιά, ο οποίος, πλέον, αναζητεί λύσεις για την επιθετική του γραμμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα