“Πρόταση φορομπηχτικής πολιτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ”

Για φορομπηχτική πολιτική που θα επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που αναλάβει την κυβέρνηση της χώρας μίλησε ο Δημήτρης Σταμάτης , σχολιάζοντας το  κυριακάτικο δημοσίευμα, περί επιβολής φόρου σε τραπεζικές συναλσλαγές και τυχερά παίγνια από το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Με ανακοίνωση του ο υπουργός Επικρατείας, κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι θα επιβάλει κεφαλικό φόρο στις συναλλαγές των πολιτών με τις τράπεζες, καθώς και στα τυχερά παιχνίδια, κάτι το οποίο δεν έχει διαψεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σε σημερινή κυριακάτικη εφημερίδα (ΕΛ.ΤΥΠΟΣ) δημοσιεύεται, χωρίς να διαψευστεί, πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να επιβάλλει έναν κεφαλικό φόρο σε κάθε συναλλαγή που θα κάνουν οι πολίτες με τις τράπεζες, για την ενίσχυση του ασφαλιστικού συστήματος.

Δηλαδή, στις αναλήψεις και στις καταθέσεις χρημάτων, ακόμη και στις καταθέσεις μισθοδοσίας και συντάξεων.

Επίσης θα επιβάλλει έναν ακόμα «ειδικό φόρο» στις δαπάνες συμμετοχής των πολιτών σε τυχερά παιχνίδια.

Πρόκειται για μια απίστευτης σύλληψης πρόταση φορομπηχτικής πολιτικής, που αφορά άμεσα τον κάθε πολίτη. Από τον μισθωτό και τον συνταξιούχο μέχρι και όποιον αγοράζει λαχείο!

Μετά την πρόθεση φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας των πολιτών που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ , αυτή είναι η νέα απειλή σε βάρος των πολιτών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα